Online seminaries over oceaangerelateerde onderwerpen en problemen | Planeet Zee

Online seminaries over oceaangerelateerde onderwerpen en problemen

Online seminaries over oceaangerelateerde onderwerpen en problemen

Van maandag 30 oktober 2017 t.e.m. 17 november 2017 organiseert het Europese Sea Change project een driedelige online seminariereeks. De focus ligt op oceaangerelateerde onderwerpen en problematieken, en hun maatschappelijk belang. De seminaries zijn gratis toegankelijk voor iedereen met een interesse voor educatie rond zeewetenschappen.

De driedelige seminarie reeks wordt georganiseerd door de Sea Change project partners, onder leiding van CoExploration Limited (Dorset, UK) en ondersteund door het College of Exploration (VSA) en het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ). De seminaries focussen op drie belangrijke oceaan- en zeegerelateerde problemen en hun toekomstig maatschappelijk belang: de oceaan en de menselijke gezondheid, het in kaart brengen van de zeebodem, en aquacultuur.

De cursus is opgesteld door en voor docenten, voor alle leeftijden en voor alle studieniveaus. Wetenschappers, studenten, bedrijfs- en overheidspersoneel en iedereen met een interesse voor educatie kan gratis deelnemen.

Het onlineprogramma omvat een online forum, opgenomen videopresentaties en live videoconferenties, extra bronnen over het onderwerp, en een compilatie van alle belangrijke producten en video’s gemaakt binnen het Sea Change project. Elk van de real-time live evenementen bestaat uit presentaties van mariene wetenschappers die internationaal erkende deskundigen zijn in hun vakgebied. Bovendien heb je als deelnemer de kans om te interageren met de sprekers en de andere deelnemers.

Inschrijven via: www.coexploration.org/seachange/