Gratis online stoomcursus ‘Breng de oceaan in de klas’! | Planeet Zee

Gratis online stoomcursus ‘Breng de oceaan in de klas’!

Gratis online stoomcursus ‘Breng de oceaan in de klas’!

In de week van 7 november 2016 starten internationale experten met een gratis online cursus voor leerkrachten secundair onderwijs en andere educatoren. In vijf opeenvolgende weken leer je er hoe je op een innovatieve, leuke en aantrekkelijke manier jongeren meer ‘oceaangeletterd’ maakt. Er worden je diverse praktische tools aangereikt om jongeren meer bewust te maken van het verband tussen de oceaan en hun eigen dagelijkse leven.

De MOOC (Massive Open Online Course) “From abc to abseas: ocean literacy for all” wordt georganiseerd door UNESCO/IOC-IODE binnen het Europese project Sea Change. Zowel verhaallijnen met theoretische duiding, als interactieve sessies over oceaangeletterdheid zullen in deze MOOC aan bod komen. Deze lessenreeks voorziet niet alleen in het aanreiken activiteiten en lesplannen, maar er wordt tevens online advies en ondersteuning gegeven, en je kunt er via de netwerking ervaringen uitwisselen met een gemeenschap van educatoren, allen met een fascinatie voor de zee!
 
De cursus is beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Engels, Frans en Spaans. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat van deelname. Al meer dan 65 mensen hebben zich al aangemeld, zorg dat je er ook bij bent! Schrijf je gratis en vrijblijvend in via: http://www.goo.gl/GwM22a.

Lees meer in de flyer.